Home / Nyheter / Hjälp oss att registrera er som medlemmar i Hotagens Sportsclub!

Hjälp oss att registrera er som medlemmar i Hotagens Sportsclub!

Glädjande nog  har ett stort antal personer anmält sig som medlemmar till Hotagens Sportsklubb genom att betala medlemsavgifterna till klubbens konto i Swedbank.

Det finns uppenbart ett stort intresse för skidåkning – större än vad vi anade. Bra så, men tyvärr saknar vi mer fullständiga uppgifter från många av er som redan betalat. Det gör att vi inte kan nå er med erbjudanden eller speciell information. Det gör det också svårare för er som vill tävla i klubbens namn att ni inte finns i något register (vilket ofta behövs när man anmäler sig som deltagare).

Det finns en lösning på detta och vi vill därför uppmana alla som hittills – och framgent – anmält sig som medlemmar i Hotagens Sportsclub att också registrera er på Svenska Skidförbundets webbsida www.skidor.com ( sök på Jämtland/Härjedalen och därefter på Hotagens Sportsclub). Klicka sedan på Medlemsanmälan. Där kan ni ange namn och alla adressuppgifter på er själva och eventuella familjemedlemmar.

En sådan registrering underlättar för klubbens administration och för er som ska tävla för Hotagens Sportsclub framöver.